Secretaris 50PLUS Flevoland stapt op

FLEVOLAND
Johan de Leeuw breekt met 50PLUS Flevoland. De secretaris van de ouderenpartij heeft zijn lidmaatschap opgezegd uit onvrede met de koers van de partij.

Volgens De Leeuw is 50PLUS te behoudend en kan hij zich niet vinden in de samenstelling van de kandidatenlijst voor de Provinciale Statenverkiezingen. De Almeerder zegt dat zijn vertrek definitief is, maar hij houdt toch een slag om de arm in verband met de ledenvergadering op 13 december. Mocht hij daar steun krijgen voor zijn visie dan overweegt hij aan te blijven.

Het rommelt al maanden binnen 50PLUS Flevoland. Voorzitter Rhianna Gralike zei maandag in het radioprogramma 'Forum' de bezem door de partij te willen halen. Daarbij werd de naam van Johan de Leeuw meermalen genoemd.

reacties (9)

 • Rinus

   

  Zie je wel de invloed van Wout (Heintje) Jansen is al merkbaar. Ik doe het wel, ik doe het niet.

  reageer
 • .\/\/. (ook 50+)

   

  "Volgens De Leeuw is 50PLUS te behoudend" - wel eens een progressieve bejaardenpartij gezien? Houd jezelf niet voor de gek.

  reageer
 • kees

   

  beter is om 50 plus op te heffen.

  reageer
 • salamopsnuffel

   

  Dat is lastig. Johan is iemand van het eerste uur en was al bij de club in 2009. Hij was duidelijk een aanjager en bijna alle acties in de polder kwamen uit zijn koker. Het lijkt mij dat wij als leden ons eens goed moeten beraden. Deze man stapt echt niet zo maar op. Mogelijk kunnen wij als leden die man terughalen.

  reageer
 • Wodan

   

  Niks is zo verandelijk als het weer. Maar waar ik naar op zoek ben, wat bedoelde die meneer Boshuizen?

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Inwoner

   

  Ben benieuwd naar de namen op de lijst. Wedden dat er een aantal 'shoppers' en gelukzoekers op staan. Dit wordt niet leuk.

  reageer
 • ingewijde

   

  Nou ken ik de man al jaren en ik moet zeggen, hij doet wat hij zegt. In ieder geval loopt hij kennelijk niet weg voor de leden en is hij bereid verantwoording af te leggen. De meeste politici doen dat niet. Kennelijk doet hij het goed in Almere want zo te lezen maakt hij het als oppositie het college in Almere best lastig.

  reageer
 • Johan

   

  Op zich niet bijzonder Johan de Leeuw te willen lozen. Die man weet niets van politiek. Wel van eigenbelang welke hij trachtte te versterken door de lokale omroep van Almere bij te staan en op deze wijze Leefbaar Almere, lees Frits Huis, een hak te willen zetten.

  reageer
 • Ron

   

  Jaja, het is definitief maaaaar.....

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert