Man ernstig gewond bij ongeluk Gooiseweg

ZEEWOLDE • Di 9 december 2014 | 22:56 • Dinsdag 9 december 2014 | 22:56
Een 20-jarige man uit Dronten is ernstig gewond geraakt bij het ongeluk dinsdagmiddag op de Gooiseweg bij Zeewolde. De man zat in de auto die frontaal werd geraakt door een vrachtwagen.

De politie vermoedt dat het slachtoffer op de verkeerde weghelft terechtkwam, waardoor de vrachtwagen op hem in reed. Het is nog niet bekend waarom de man op de verkeerde rijbaan terecht kwam. Bij het ongeval raakte het slachtoffer bekneld in zijn auto en moest door de brandweer worden bevrijd. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De vrachtwagenchauffeur is met de schrik vrijgekomen.

Vanwege het ongeluk is de Gooiseweg lange tijd afgesloten geweest vanwege opruimwerkzaamheden. De vrachtwagen zat vast in de berm en versperde de Gooiseweg. Een zware kraan moest worden opgeroepen om de vrachtwagen te verplaatsen. Dat duurde lang omdat deze kraan niet sterk genoeg bleek. Daarop is een tweede installatie gekomen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel