Zwaaf lijsttrekker bij waterschapsverkiezingen

FLEVOLAND
Herman Zwaaf uit Lelystad is de lijsttrekker van de Algemene Waterschapspartij bij de waterschapsverkiezingen op 18 maart. Dat heeft de partij donderdag bekendgemaakt.

Zwaaf is de huidige fractievoorzitter van de Algemene Waterschapspartij. De AWP heeft op dit moment twee zetels in de Algemene Vergadering van het Waterschap Zuiderzeeland.

De waterschapsverkiezingen worden volgend voorjaar gelijktijdig gehouden met de Provinciale Statenverkiezingen.

reacties (4)

 • Pieter

   

  Het kroonjuweeltje van D'66 bleek een plastic kraal te zijn. Die waterschapsverkiezingen slaan werkelijk helemaal nergens op. Er valt toch helemaal niks te kiezen? Laat dat sytemmen over aan Provinciale Statenleden of voor mijn part de gemeenteraadsleden. Maar zadel ons niet op met dit soort van D'66-KUL. Ja, ik ga zeker naar het stembureau. Alleen met de oproepkaart voor de prov staten. Die andere ligt allang in de prullenbak! Gaan we misschien de volgende keer ook op de Brandweer stemmen? Overdemocratisering leidt tot desinteresse!

  reageer
 • lelystedeling

   

  Onnodige bestuurslaag. Voeg waterschap bij Rijkswaterstaat of provincie.

  reageer
 • Niet Kiezer

   

  Waterschappen is geen politiek maar veiligheid.

  reageer
 • Flevolander

   

  Deze verkiezingen boeien werkelijk (bijna) niemand. Afschaffen deze pluche bestuursfuncties en bij de overheid onderbrengen.

  reageer
 • Rico

   

  Grappig, wel een mening maar geen kennis. Een waterschap is al overheid.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert