Kerstparade wint Promotie Award

LELYSTAD
De SBS6 Kerstparade heeft gistermiddag de Promotie Award Lelystad gewonnen. De parade versloeg AutoWeek Live en de Dutch Match Cup.

Het evenement, dat 30.000 bezoekers op de been bracht, heeft Lelystad in 2014 het beste op de kaart gezet.

De award werd voor de 26ste keer uitgereikt en is bedoeld voor partijen die bijdragen aan de promotie van de stad. De KinderMudRun won de aanmoedigingsprijs. De Promotie Award is een initiatief van Citymarketing Lelystad.

reacties (8)

 • Dave

   

  Terecht,dat was echt heel leuk om te zien.

  reageer
 • Barbara

   

  Precies @Bert, het was een blufactie van City Marketing. Zoiets van ik ben groot en hij is klein en dat is niet eerlijk, dus we gaan de tent met Kerst eens even opblazen. Heeft zo te merken ook geen vervolg, want eigen initiatief was er niet mee gebaat. Lelystad is er altijd goed in om voor even een gat op te vullen. Niet wetende dat zij daarmee zelf het gat in stand houdt. Beetje geduld zou sieren, we leven op Nieuw land. Mensen, een grote groep Nederlanders, afkomstig uit alle delen van het land zijn bezig zich hier te settelen. Zich thuis te voelen.. City Marketing zou moeten zorgen dat van binnen uit de creaties gaan stromen, en geen SBS6 erbij halen..

  reageer
 • Bert

   

  Zo simpel, je "huurt" wat in en scoort!!!! zo kan ik het ook, is niet echt een kwestie van "eigen" initiatief, jammer!!!

  reageer
 • Leon

   

  Kerstparade was in december 2013. Maar toen was de Award voor '13 alweer uitgereikt.

  reageer
 • Barbara

   

  Zo te merken blijft men op zoek naar een nieuwe geboorte...

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • pierre

   

  Winkels open? Laat me niet lachen dat gebeurt nooit in zo een verdeelde stad.

  reageer
 • Hendrik

   

  Nou, tot morgen dan, Lely: kerstmarkt, straatmuziekfestival, en nu maar hopen dat alle winkels open zijn.

  reageer
 • lely

   

  geachte gemeente en winkeliers, wilt u weer een gezellige drukte in de stad?, trekt u hier dan lering uit. de mensen komen heus wel naar het centrum maar zorg wel voor wat sfeer, alleen wat lampjes ophangen is niet genoeg. maak van het winkelcentrum een ervaring ,zeker met de kerst. zorg voor wat muziek, kerstkoortjes bijvoorbeeld en een kerstman.dat soort dingen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert