Gedeputeerde Staten tevreden over zichzelf

FLEVOLAND
Het nieuwe college van Gedeputeerde Staten na de komende provinciale verkiezingen, heeft een betere uitgangspositie dan het huidige bestuur. Dat zegt gedeputeerde Jaap Lodders in de zondageditie van Over Flevoland Gesproken.

Lodders stelt dat het zittende college de zaken netjes achter laat en een goede basis heeft gelegd voor de komende periode.

GS hebben inmiddels de Eindbalans opgemaakt over de afgelopen vier jaar. Jaap Lodders zegt dat hij tevreden terug kijkt: "Alles wat we hebben afgesproken, is ook bereikt."

reacties (9)

 • ABS

   

  Toch zielig, hij is al tevreden als hij de rit uitzit, dat lukte hem immers niet als wethouder.

  reageer
 • frits

   

  Jaja, het Oostvaarderswold... Megasucces, meneer Lodders. In de ogen van de gewone man is daar een kapitaal verkwist voor natuur die er helaas niet gekomen is. Maar ja, dit college vindt het vooral een succes als de boeren hun zin krijgen.

  reageer
 • frits

   

  Als je van zinloze prestigeobjecten houdt, heeft dit college het goed gedaan. Het financiele debacle van bijvoorbeeld Flevokust zal pas over een paar jaar duidelijk worden. Als je van mening bent dat bruggen het gewoon moeten doen, om maar een voorbeeld te noemen, dan heeft dit college het niet goed gedaan. En over al die zinloze aanpassingen aan wegen, een hobby waar Lodders in Lelystad mee beginnen is en bij de provincie mee doorgegaan is, zou ik toch ook de loftrompet niet af willen steken. Waarom zijn de parkeerplaatsen op de dijk naar Enkhuizen weggehaald? Waarom allerlei zinloze groenegofbordjes op de Larserweg? Waarom dure dynamische routepanelen rond de dijk naar Enkhuizen die geen enkel doel dienen?

  reageer
 • tavz

   

  nu al klaar met alles? volgens mij moeten ze nog een kwart jaar werken, maar ze leunen dus nu al achterover. kan het loon ook wel terug gestort worden!

  reageer
 • Willy

   

  Zelfkritiek is een teken van kracht. Wat is dan het totale ontbreken er van?

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • flevo

   

  wij de kiezers gaan straks wel bepalen of hij het goed gedaan heeft ,jaap moet niet voor zijn beurt praten hier we rekenen in maart wel af hier in flevoland

  reageer
 • Zelfbevlekking

   

  "Wij van WC-Eend.........."

  reageer
 • KC

   

  GS heeft de laatste 4 jaar zeer zeker goed gedaan.

  reageer
 • opa Rob

   

  Wie is Jaap Lodders? Tevreden over zichzelf? Dat doen wij wel straks.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert