Promotie De Nieuwe Wildernis in Duitsland

FLEVOLAND
Toerisme Flevoland is een van de organisaties die de film De Nieuwe Wildernis in Duitsland gaan promoten.

Samen met onder meer het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen wordt komend voorjaar een campagne gehouden om Duitsers te wijzen op de film over de Oostvaardersplassen.

Ook andere Nederlandse natuurgebieden worden onder de aandacht gebracht. De bedoeling is om Duitsers te verleiden een bezoek aan Nederland te brengen.

reacties (5)

 • Peter

   

  en ook niet in IJslands of Noors of Zweeds of Spaans of Portugees of. ..... tjonge zeg

  reageer
 • Andree

   

  En het valt u ook wel op dat de borden in het buitenland nooit in het Nederlands zijn. Ook in Parijs hoor je rondleidingen geen Nederlands maar wel Pools of Russisch.

  reageer
 • Geertje

   

  Haha mag ik even. Je bent zeker nog nooitin het krugerpark geweest? De oostvaardersplassen is een vrij uitgestrekt gebied waar dieren zich kunnen verschuilen of uit het zicht kunnen komen van ons zichtbereik. De dode bomen tja, dat is nou ook deels het beeld van de oostvaardersplassen. Maar denk eerst eens na voordat je gaat praten. het is tenslotte geen park waar safari's worden gehouden

  reageer
 • Opa Schoonenberg

   

  Wat ik persoonlijk jammer vind, is dat er met subsidie van Europa veel moois wordt aangelegd, maar dat er dan orientatieborden komen te staan die verkeerd om staan (de kaart is tegengesteld aan de kijkrichting) en die alleen maar in het Nederlands zijn. Ga je bijvoorbeeld naar Duitsland toe, dan zie je dat soortgelijke borden in het Engels en in het Frans vertaald zijn. Ga je naar andere Nederlandse natuurparken dan zie je dat men vaak het bord zo plaatst, dat de plattegrond logisch is, of dat men de kaart in elk geval laat overeenkomen met de zichtrichting. En er zou inderdaad een doodlopende weg een eind het park in moeten gaan, waar je desnoods tegen flinke betaling gebruik van zou moeten kunnen maken.

  reageer
 • De oude wielrennert

   

  Als ze die dode bomen eens zouden weghalen en zouden zorgen dat je er met auto wat makkelijker zicht op kan krijgen zou het allemaal nog een beetje leuk zijn. Het is makkelijker om in het Krugerpark een Luipaard te spotten dan een paar beesten in de Oostvaardersplassen. Een beetje vanaf de buitenkant op een heuveltje met een vogelkijker gluren is echt helemaal niks.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert