"Bedrijfsleven afwachtend tegenover Floriade"

ALMERE
Het Flevolandse bedrijfsleven is afwachtend als het gaat om het meedoen aan de Floriade 2022. Dat zegt gedeputeerde Jan-Nico Appelman.

De provincie is bezig met het maken van plannen om in aanloop naar de tuinbouwtentoonstelling de regio mee te laten profiteren. Op dit moment zijn het vooral onderwijsinstellingen, de provincie en de gemeente Almere die de kar trekken. Daar moeten uiteindelijk ook bedrijven bijkomen.

"Met heel veel partijen spreken we nu al. Maar die zeggen: laat eerst maar eens zien wat jullie willen en wat er wel en niet kan. En dan praten we weer verder", zegt Appelman. De gedeputeerde heeft er alle vertrouwen in dat bedrijven wel toehappen als de plannen voor de Floriade concreter zijn.

reacties (7)

 • jk

   

  je begrijpt mij verkeerd, blijven zeuren over wat had gemoeten is niet eraan werken, ik hoop dat Almere zijn schouders eronder zet en er een nog zo groot mogelijk succes van maakt, de gunning is geweest, er is geen weg terug meer

  reageer
 • .\/\/.

   

  Ja, maar het kind is geboren en het heet Floriade. Dus....wat doen we met de kinderen?

  reageer
 • Serge

   

  Je slaat de spijker op z'n kop: daarom had de gemeente niet in dit schijn huewlijk moeten trappen. Let op mijn woorden: dit wordt de nare erfenis van het bewind Jorritsma.

  reageer
 • jk

   

  met zo'n instelling is het niet gek dat een derde van de huwelijken strandt, je moet er wel wat voor willen doen

  reageer
 • Serge

   

  Het is net als een huwelijk; je begint er positief en hoopvol aan, maar als het niet werkt dan moet je er mee stoppen. En dan het liefst stoppen voordat het enorme ruzie wordt met financieel getouwtrek.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • jk

   

  er is geen weg terug meer dus dan moet er het beste van gemaakt worden

  reageer
 • almere

   

  stop toch met deze onzin die flopiade heet , besteed dat geld aan woningbouw en steek dat geld in bestaande stadskernen maar gooi geen miljoenen in een bodemloze put .wan dit everd niks op ,dit kost alleen maar

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert