Brainstorm Marathon Floriade gaat voor wereldrecord

ALMERE
Om 1 minuut voor twaalf vanavond begint de Brainstorm Marathon Floriade 2022. Ruim 42 uur lang brainstormen. Het is een initiatief van een aantal Almeerse ondernemers en bedoeld om een wereldrecord aan ideeën op te halen over de invulling van de Floriade in Almere.

De gedachte is dat iedereen wel een idee heeft over Floriade, maar niet weet waar ze hun idee kwijt moeten. Op deze manier kan de organisatie alle verschillende ideeën verzamelen en samenvoegen.

Iedereen mag mee doen aan de brainstorm. Dat kan op verschillende locaties zoals in de bioscoop, op stations en Albert Heijn Almere Poort. maar ook online via www.brainstormmarathon.nl kunnen Almeerders hun ideeën indienen.
reacties (4)

 • Steven Stedenwijker

   

  Nonsens. Het zal de nieuwkomers worst zijn. En voor huidige inwoners is het hartstikke leuk.

  reageer
 • marja

   

  Rare locaties ah almere poort. er is niets in de buurt van filmwijk en voor havenaren ook niet dat zijn toch degene die ermee te maken krijgen.

  reageer
 • Ed

   

  Floriade kansloos project, wat mensen juist weerhoudt om in Almere te komen wonen. Omdat alle Floriade evenementen met verlies hebben gedraaid. Behalve de eerste dan. Waarom worden dit soort projecten niet volledig door de private sector georganiseerd?

  reageer
 • .\/\/.

   

  "Brainstormen is het privilege van mensen die zich niet kunnen veroorloven na te denken"- Gerrit Komrij

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert