Provincie laat verstek gaan op de Vakantiebeurs

FLEVOLAND
Voor het derde achtereenvolgende jaar zal Flevoland zich niet presenteren op de Vakantiebeurs in Utrecht. Dit jaarlijkse evenement wordt over drie weken gehouden.

Volgens Toerisme Flevoland heeft deze beurs de laatste jaren veel minder effect op het binnenlands toerisme. Ook kost het veel geld om een week lang met een stand op de Vakantiebeurs te staan.

Toerisme Flevoland wil zich meer richten op toeristen uit het buitenland. En de organisatie ziet meer heil in promotie via het internet.

reacties (4)

 • Sjaan

   

  Je staat op een vakantiebeurs omdat je wat te bieden hebt!! Kan iemand mij vertellen wat Flevoland dan biedt ??? Geitenwollen sokken type's komen hier wel aan hun trekken maar voor de rest !!!!

  reageer
 • ed

   

  NIET de provincie laat verstek gaan, maar het Flevolands Buro voor Toerisme. Een zeer slechte zaak van deze organisatie

  reageer
 • kustbewoner

   

  Geen ge4ld ervoor over ? Gemeente Lelystad investeert tonnen(miljoenen) aan de kust en omgeving. Je moet als organisatie natuurlijk wel de durf en power te hebben je te presenteren.Wat zo komt BataviaLand en riviercruises ook niet onder de aandacht. Flevoland Vakantie Land.

  reageer
 • Willem ex buiten

   

  Als je op de vakantiebeurs staat moet je ook iets te bieden hebben.Blijkbaar hebben ze dat dus niet.Vreemd dat ze dat te duur vinden terwijl er zoveel geld in deze provincie over de balk gegooit wordt.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert