Vermoeidheid slaat toe in Glazen Huis

LELYSTAD
Eén van de dj's in het Glazen Huis in Lelystad is zondag oververmoeid geraakt. Volgens organisator Rick Hart blijft hij wel meedoen. Zondagavond is hij gaan rusten. De drie gaan door tot negen uur maandagavond, dan komen ze er uit.

Vrijdagavond lieten de drie dj's zich opsluiten in hun onderkomen op het Stadhuisplein in Lelystad. Het initiatief is van de stichting Gerbera, die zich inzet voor mensen met een verstandelijke beperking. De drie presentatoren hebben ook een lichte beperking.

Het is nog niet duidelijk hoeveel geld zij tot nu toe hebben ingezameld. In Emmeloord hebben de dj's zondagmiddag het Glazen Huis verlaten. Hun actie heeft in twee dagen 30.000 euro opgebracht.


reacties (3)

 • snitchzzz

   

  ik heb momenten gezien dat er gewoon 15 min lang geen dj in het huis zat . snap ik wel dat het mensen met beperking zijn maar het glazen huis zelf plastic zeil achterkant en deur altijd open ,, ga wel naar haarlem !

  reageer
 • anno1978

   

  Er staat ook totaal geen publiek erg op beurend is dat nou ook weer niet en dan vervolgens een troosteloos uitzicht op een kerstmarkt wat geen kerstmarkt is. Heel sneu. !

  reageer
 • zou je ook moedeloos van worden met uitzicht op die ongezellige kerstmarkt

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert