Burgemeester: geen reden voor paniek

ZEEWOLDE
De mishandeling van een vrouw in het Horsterwold in Zeewolde lijkt een incident en geeft geen reden voor paniek. Dat zegt burgemeester Gerrit Jan Gorter.

Hij is wel geschrokken toen hij van de mishandeling hoorde, maar vindt niet dat mensen nu bang moeten zijn. Zeewolde is volgens hem een rustig dorp en moet dat ook blijven. Volgens Gorter is het niet nodig dat mensen voortaan met zijn tweeën in het bos gaan wandelen. Hij roept eventuele getuigen van de mishandeling op zich bij de politie te melden.

De 55-jarige vrouw werd zaterdagochtend aangevallen en zo hard geslagen, dat ze in het ziekenhuis moest worden behandeld. In het dorp ontstond veel commotie over dit incident.

reacties (4)

 • Gebeurd ook in Zeewolde

   

  Standaard antwoordt van burgemeesters, wat er ook gebeurt: Niks gevaarlijk, niks aan de hand enz. Dus verwacht er ook in dit geval niks zinnigs van.

  reageer
 • Nora

   

  Dat er gekken rond lopen dat weten we wel maar dit is te gek om los te laten lopen

  reageer
 • frisjes

   

  Laten we vooral wel het bos in blijven gaan, alleen of met je hond, of met ja partner en kinderen, want t wordt gevaarlijker naar mate er minder mensen komen. Dat is het zelfde als dat er niemand in t donker fietst.....want achter elke struik kan een gek zitten, maar samen buiten zijn lopend/fietsend, maakt t wel veiliger als dat iedereen alles maar met t autootje doet uit angst voor. Angst is zo wie zo een zeer slechte raadgever.

  reageer
 • Barbara

   

  Een burgemeester hoeft van mij zijn commentaar op deze kwestie niet aan de grote klok te hangen. Beter advies was om mensen zelfstandig na te laten blijven denken, of ze al dan niet alleen het bos in willen duiken. In elk rustig dorp hoeft maar een gek los te lopen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert