"Stad heeft meer nodig dan nagelstudio's en telefoonwinkels"

ALMERE • Ma 22 december 2014 | 21:37 • Maandag 22 december 2014 | 21:37
Het stadshart van Almere is leuker geworden door de flexibele opstelling van de gemeente en vastgoedeigenaren zoals Corio. Dat zegt Kim Steenbreker van Hard Bitten and the Others. De bijzondere winkel die zij samen met twee compagnons runt was niet van de grond gekomen als zij niet voor het idee hadden open gestaan. "Bij de gemeente en Corio is het besef ontstaan dat de stad meer nodig heeft dan ketens, all-you-can-eat restaurants, nagelstudio's en telefoonwinkels".

Bij Hard Bitten and the Others kun je terecht voor kleding, sieraden, skate artikelen maar ook bijvoorbeeld voor een lamp. Ook is er een bar waar feestjes worden georganiseerd.

De eigenaar van het pand, Corio, is trots op de jonge ondernemers. Volgens Karin Laumans zijn grote ketens ook noodzakelijk voor het centrum, maar moet dat worden aangevuld met kleinschalige bijzondere concepten. Corio heeft Hard Bitten and the Others vanaf de start met raad en daad bijgestaan, omdat de vastgoedonderneming van mening is dat het Almeerse stadshart beter wordt van dit soort winkels.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel