Urker blijft vast voor moord in Slowakije

URK
De Urker die in Slowakije vastzit op verdenking van moord op zijn vriendin in de hoofdstad Bratislava, blijft voorlopig in voorarrest. Dat heeft de rechtbank in Bratislava besloten.
De Urker had protest aangetekend tegen de duur van zijn voorlopige hechtenis. Die was op 1 december vastgesteld op zeven maanden.

De rechtbank denkt dat de Urker zal vluchten als hij voorlopig wordt vrijgelaten. Verder menen de Slowaakse rechters dat er een kans is op herhaling. De advocaat van de Urker wil geen commentaar geven.

De Urker werd eind november in Bratislava gearresteerd, kort nadat zijn Slowaakse vriendin Simona dood in haar appartement werd aangetroffen. Hij bevond zich na de ontdekking van haar lichaam bij het appartement.reacties (2)

 • Almere

   

  Ach NL haalt zelfs jihadgangers op de rode loper binnen, dus waarom zou deze man niet in NL zijn ''straf'' uit zitten. Het is een Nederlander dus NL zou hier de verantwoording over moeten nemen. ongeacht of hij het wel of niet heeft gedaan.

  reageer
 • lely

   

  mocht deze persoon het gedaan hebben. Dan nooit meer vrijlaten en zeker niet hierheen halen om zijn straf uittelaten zitten.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert