Lowlands nog niet klaar voor betalen met polsbandje

BIDDINGHUIZEN
Bezoekers van Lowlands in Biddinghuizen kunnen volgend jaar nog niet betalen via een chip in hun polsbandje. Volgens een woordvoerder wordt al twee jaar getest of een chip de vertrouwde muntjes kan vervangen. Maar daar zitten nu nog teveel haken en ogen aan.

Tijdens de laatste twee edities is op een klein deel van het festivalterrein een proef gedaan met betalen via polsbandjes. Om de nieuwe betaalwijze op het hele terrein in te voeren moet bij alle barren betrouwbaar internet zijn en dat kan de organisatie nu nog niet garanderen.

Ook is er nog geen alternatief voor de gezamenlijke pot. Wie een rondje haalt, kan geen muntjes meer inzamelen maar moet alle drankjes met zijn eigen chip afrekenen. Lowlands is zeker van plan betalen via polsbandjes in te voeren, maar in 2015 gaat dat nog niet lukken.

reacties (2)

 • Elizabeth

   

  Ik word hier serieus zolooo enthousiast van!Een gevoel dat ik al jaren bij me draag wordt door jullie nu eindelijk in daden omgezet. Eigenlijk sinds de eerste Zeitgeist docu heb ik voor mezelf het roer al omgegooid (voor zover dat nu kan in deze maatschappij), maar ik geloof echt dat we met z'n alle die ommekeer kunnen maken. Ik ben helaas op vakantie tijdens Lowlands, daar baal ik nu oprecht een beetje van, maar het eerst volgende moment wil ik heel graag komen helpen.Als er al iets meer is dan spread the word , want dat heb ik allang gedaan, wat ik voor jullie kan betekenen dan hoor ik het heel graag!Groet,Maarten Sira

  reageer
 • Serge

   

  Wauw, wat een nieuws! Fijne feestdagen redactie!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert