Website TCC Zorg uit de lucht na ophef

ALMERE
De website van TCC Zorg Almere is niet meer bereikbaar. De site tcczorg.com is offline gehaald na alle ophef over de thuiszorgorganisatie.

Dinsdag kreeg TCC Zorg het bevel van de Inspectie voor de Gezondheidszorg om onmiddellijk alle zorg aan cliënten te staken vanwege acuut gevaar voor de gezondheid en veiligheid. Bestuurder John Woudenberg deed zich volgens de Inspectie ten onrechte voor als verpleegkundige en verrichtte risicovolle handelingen zonder daarvoor bevoegd te zijn.

Zorginstanties met soortgelijke namen hebben last van de affaire rond TCC Zorg Almere. TCC Soesterberg distantieert zich op tcczorg.nl van alle berichtgeving en legt uit niks te maken te hebben met het bedrijf van John Woudenberg.

reacties (4)

 • Het verbaast mij inderdaad dat deze man nog actief is! Jaren geleden (2006?) ben ik al gewaarschuwd om niet met deze man in zee te gaan, omdat hij een oplichter zou zijn (o.a. wegens het uitvoeren van medische handelingen, terwijl hij daar niet toe bevoegd is). Slechte zaak dat zo iemand maar door kan gaan!

  reageer
 • Heel onbegrijpelijk dat deze zorginstelling nog bestaat! !!!!

  reageer
 • G.F.

   

  Ja heel goed dat deze site uit de lucht is. Deze zorg instelling is net zo slecht als in 2007 en 2008 die failliet zijn gegaan. Deze zorg instelling moet voor altijd dicht!

  reageer
 • Willem

   

  Een spoor van vernieling laat deze malloot achter zich. Keer op keer failliet en keer op keer weer een nieuw bedrijf kunnen oprichten.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert