Record voor oliebollenactie protestantse gemeente

DRONTEN
De jaarlijkse oliebollenactie van de Protestantse Gemeente Dronten stevent af op een nieuw record. Er zijn 24.000 oliebollen besteld. En ook de verwachte opbrengst is een record: er wordt tussen de 9.000 en 10.000 euro opgehaald met de actie. Vorig jaar werden 23.000 oliebollen gebakken.

De opbrengst is voor drie goede doelen: een nieuw orgel in zorgcentrum De Regenboog, wifi op de jongerenboot en een zonnepanelenproject in Burkina Faso.

De bakkers zijn in de nacht van maandag op dinsdag begonnen. Woensdag worden de bestellingen afgeleverd.reacties (7)

 • Kees

   

  Als ik alleen al naar de foto kijk word er op geen enkele wijze aan de eissen van Vwa gedaan. Als ik dit in mijn bedrijf doe heb ik een probleem en kan ik direct sluiten, kortom dit was de laatste keer voor deze club,volgend jaar de Vwa inschakelen.

  reageer
 • Hans v veen

   

  Inderdaad en de middenstand is weer de dupe van een actie onder de noemer van een goeddoel. Voldoen absoluut niet aan de eissen van HACCP en VWA volgend jaar eens goed opletten of er wel aan de juiste eissen,vergunningen en bestemmingsplan is voldaan, kortom opletten volgend jaar

  reageer
 • mark

   

  Weer zo een actie van alles mag als het maar voor het goede doel is!! een ondernemer moet aan alle eisen voldoen, dure kar huren, vergunningen, HACCP regels etc tec. Zie hier wordt het brood van een ondernemer weg gekapt, er wordt gewerkt in een oude magazijn loods of zoiets waar de smerige pallets omheen staan. hygiënisch allemaal. maar als ik als horeca ondernemer niet voldoe aan alle eisen heb ik direct een flinke geld boete te pakken.

  reageer
 • markpb

   

  en dat ze werken in een oude smerige loods/magazijn en zeker niet voldoen aan alle hygiëne regels die wel voor normale ondernemers in de voeding gelden doet er ook niet toe!!!

  reageer
 • Dus volgens jou gaat het zo goed met de kleine middenstand dat ze de omzet van 24.000 oliebollen makkelijk kunnen missen?

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Martje

   

  elk jaar doen ze weer deze actie! prima! kleine middenstand merkt hier niets van!

  reageer
 • Fijn voor de kleine middenstanders die hier hun brood mee moeten verdienen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert