Voor april plan van aanpak stadshart

LELYSTAD • Di 30 december 2014 | 16:45 • Dinsdag 30 december 2014 | 16:45
Het college van burgemeester en wethouders van Lelystad komt voor april met een plan van aanpak om het stadshart aantrekkelijker te maken. Dat laat de gemeente weten naar aanleiding van de brandbrief van de winkeliersvereniging Stadshart Lelystad.

De ondernemers schreven in die brandbrief dat grootwinkelbedrijven massaal de huur zullen opzeggen en de stad verlaten als er in 2015 geen actie wordt ondernomen. De gemeente zegt de zorgen van de winkeliers te kennen. Uit recent gevoerde gesprekken zijn voorstellen gekomen om het stadshart aantrekkelijker te maken. Het plan van aanpak wordt een gezamenlijke agenda van alle betrokken partijen.

Overigens erkent een woordvoerder van The Sting dat de modewinkel uit Lelystad overweegt te vertrekken als er volgend jaar niets gebeurt. Net als bij andere winkels in het nieuwe gedeelte van het centrum is de omzet van The Sting achtergebleven bij de verwachtingen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel