Het meest gelezen bericht van 2014

FLEVOLAND
Het bericht over het Almeerse echtpaar dat maanden in een bushokje zou hebben geleefd, is het best belezen bericht van het afgelopen jaar op de website van Omroep Flevoland. Het bericht werd ruim een half miljoen keer bekeken. Dit bericht zorgde ook voor het drukste moment op de website. Dat was namelijk zondagochtend 2 november.

Op onze Facebooksite zorgde het bericht over mogelijke regenboogpieten bij de intocht van Sinterklaas voor veel discussie. Bijna 800 reacties werden geplaatst en zo'n 500 mensen vonden het leuk. Het bericht over het afsluiten van de A6 bij Almere vanwege wegwerkzaamheden werd het vaakst gedeeld, maar liefst 438 keer.

TV-programma's die veel werden terug gekeken via onze website waren Bureau Flevoland en Blik op Toen. Maar mensen vinden het ook leuk om zichzelf of een buurman terug te zien. De rubriek Straatpraat werd namelijk vaak bekeken via Uitzending Gemist.

Top 5 best belezen berichten

1. Almeers echtpaar leeft maanden in bushokje
2. Romantisch aanzoek in bioscoop
3. Ernstig verminkte dode hond gevonden
4. Jonge vrouw omgekomen bij brand in vakantiehuis
5. Tessa door misdrijf om het leven gekomen

reacties (3)

 • ron

   

  dnz, ik ben bang dat dergelijke goede voornemens bij die groep niet leven

  reageer
 • pietje

   

  Zo zie je maar weer, aanstellers krijgen de meeste aandacht.

  reageer
 • Dnz

   

  en na alle verwensingen, vuisten op tafels en het afbranden van Nederland en bepaalde instanties in het bijzonder bleek ook dit onderwerp meerdere kanten te hebben en dus iets genuanceerder in elkaar te zitten. Toen het echt aankwam op een discussie waren veel "meninggevers" van het kaliber: "eigen volk eerst", "te gek voor woorden", "het kan in Almere", "verbieden!" ,"opdoeken", "linkse hobby's" , "wie gaat dat betalen?" en niet te vergeten "daarom stem ik PVV" allang naar het volgende topic. .... met daarin ongeveer dezelfde strekking.... oproep: prima dat je iets vindt, maar waarom vind je dat dan? en probeer es te reageren op reacties van andere lezers.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert