Het meest gelezen bericht van 2014

FLEVOLAND • Di 30 december 2014 | 19:13 • Dinsdag 30 december 2014 | 19:13
Het bericht over het Almeerse echtpaar dat maanden in een bushokje zou hebben geleefd, is het best belezen bericht van het afgelopen jaar op de website van Omroep Flevoland. Het bericht werd ruim een half miljoen keer bekeken. Dit bericht zorgde ook voor het drukste moment op de website. Dat was namelijk zondagochtend 2 november.

Op onze Facebooksite zorgde het bericht over mogelijke regenboogpieten bij de intocht van Sinterklaas voor veel discussie. Bijna 800 reacties werden geplaatst en zo'n 500 mensen vonden het leuk. Het bericht over het afsluiten van de A6 bij Almere vanwege wegwerkzaamheden werd het vaakst gedeeld, maar liefst 438 keer.

TV-programma's die veel werden terug gekeken via onze website waren Bureau Flevoland en Blik op Toen. Maar mensen vinden het ook leuk om zichzelf of een buurman terug te zien. De rubriek Straatpraat werd namelijk vaak bekeken via Uitzending Gemist.

Top 5 best belezen berichten

1. Almeers echtpaar leeft maanden in bushokje
2. Romantisch aanzoek in bioscoop
3. Ernstig verminkte dode hond gevonden
4. Jonge vrouw omgekomen bij brand in vakantiehuis
5. Tessa door misdrijf om het leven gekomen

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel