Dertig mensen naar ziekenhuis met oud en nieuw

FLEVOLAND
Dertig mensen zijn in de nieuwjaarsnacht behandeld bij één van de eerste hulpposten van de ziekenhuizen. Dat had vooral te maken met vuurwerk of alcohol.

In het Flevoziekenhuis in Almere kreeg de spoedeisende hulp veertien mensen binnen. Vier van hen waren gewond geraakt door vuurwerk. Eén man moest worden doorgestuurd naar het AMC in Amsterdam om te worden geopereerd. Twee mensen moesten worden behandeld aan een alcoholvergiftiging.

In het MC Zuiderzee in Lelystad waren drie vuurwerkslachtoffers die aan hun brandwonden moesten worden behandeld. Hier waren vier mensen in het ziekenhuis beland omdat ze teveel alcohol hadden gedronken.

De spoedpost van het Antoniusziekenhuis in Emmeloord kreeg afgelopen nacht negen vuurwerkslachtoffers binnen. Eén van hen was gewond aan zijn oog, de anderen zijn behandeld aan brandwonden.

reacties (4)

 • Rob

   

  ik zie geen onaardige reacties hoor.

  reageer
 • Jan

   

  Daar heeft u gelijk in Burger, maar als je zo stoer bent een Cobra 6 af te steken ga je natuurlijk geen vuurwerkbril dragen..

  reageer
 • burger

   

  vuurwerkbril voorkomt veel leed.

  reageer
 • marjo

   

  ik geloof dat sommige mensen niet begrijpen dat het vuurwerk soms ook zomaar bij iemand in de buurt kan ontploffen niks moedwillig domme mensen die dit zeggen wacht maar tot dit je zelf overkomt we hebben allemaal kinderen dus denk na voor je iets onaardigs gaat vermelden

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert