Bonifatiusspeld voor Wil Bekkering van CAH Vilentum

ALMERE • Vr 2 januari 2015 | 11:00 • Vrijdag 2 januari 2015 | 11:00
Wil Bekkering van de Christelijke Agrarische Hogeschool Vilentum heeft vrijdagavond in de schouwburg van Almere de Bonifatiusspeld 2014 gekregen uit handen van burgemeester Annemarie Jorritsma. De speld wordt sinds 1983 op de Nieuwjaarsreceptie uitgereikt aan een inwoner van de stad of een organisatie die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de lokale samenleving.

Bekkering heeft als directielid van de school projecten en opleidingen aangedragen die aansluiten bij de ambitie om van Almere een 'Growing Green City' te maken.

Bekkering voorziet de gemeente gevraagd en ongevraagd van allerlei adviezen en stelt belangeloos haar internationale netwerk ter beschikking. Mede daardoor maakten vertegenwoordigers van het bedrijfsleven meerdere internationale reizen en werden belangrijke contacten gelegd.

Voor zover bekend is Wil Bekkering de eerste ontvanger van de Bonifatiusspeld die niet in Almere woont. Ze komt uit Harderwijk.



WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel