Kerstdiner levert Voedsel Loket 2.000 euro op

ALMERE
Het benefiet kerstdiner in het decor van het tv-programma Robs Grote Tuinverbouwing heeft het Voedsel Loket Almere 2.000 euro opgeleverd.

Tijdens het diner op 10 december haalden Almere City Marketing en De Ondernemersvereniging Stadscentrum Almere geld op. Directeur Peter Moms van het Voedsel Loket laat weten heel blij te zijn met het bedrag.

Robs Grote Tuinverbouwing is een populair make-over programma dat elke zaterdag is te zien bij SBS6. Dit keer werd een lege winkelruimte in het Almeerse stadscentrum omgetoverd in een kersttuin.

reacties (4)

 • Martin Ort

   

  Wat zitten er in Almere (gezien de reacties op dit bericht) toch nog steeds verzuurde mensen zeg!! Het hele project is geheel bekostigd door de ondernemers van Almere Centrum!! Geen euro van welke burgers dan ook! Daarnaast heeft iedereen netjes betaald voor haar eigen diner tbv het voedselloket. Wat is daar nu weer mis aan?? Ga lekker zelf wat organiseren tbv de stad Almere ipv verzuurd aan de zijlijn te zeuren over iets waarvan je helemaal niet weet hoe het zit! De deelnemers aan dit diner moeten juist erg trots zijn op de opbrengst van 2000,= euro aan het voedselloket. Dat is voor deze mensen veel geld!

  reageer
 • Hendrik..

   

  Als je als wethouder van Almere €50.000,00 krijgt om heen en weer te reizen tussen Leeuwarden en Almere zal er vast wel meer overblijven dan deze karige €2.000,00. De deelnemers aan dit diner moeten zich kapot schamen!!

  reageer
 • Suus

   

  Mischien worden mensen voedselloket moe?

  reageer
 • koos

   

  erg weinig, in het programma zag je dat er naast directeur acm en ovsa ook 2 wethouders en communictie mensen zaten te eten. ben erg benieuwd of die zelf hebben betaald of van het geld van de burger....

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert