Hemubo is Onderneming van het Jaar

ALMERE
De bedrijvengroep Hemubo is de Almeerse Onderneming van het Jaar 2014 geworden. Dat werd vrijdagavond bekendgemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente en de Vereniging Bedrijfskring Almere.

Hemubo is een groep van acht bedrijven, gespecialiseerd in renovatie en onderhoud van onder meer vastgoed. Hemubo heeft ook een app ontwikkeld waarmee ze woningen die gerenoveerd moeten worden in kaart kunnen brengen.

De prijswinnaar kreeg een cheque van 5.000 euro, te besteden aan een maatschappelijk doel dat met Almere te maken heeft.

reacties (5)

 • Beij

   

  Dit Bedrijf heb in samenwerking met Smits vastgoed een renovatie project in de Merenwijk in Leiden gedaan wat in mijn geval ( en vele andere bewoners ) op een drama is uitgelopen , er werden bouw tekeningen in de hallen van de woningen opgehangen , deze waren voor de werklui uit het oostblok ( laag uurloon) onleesbaar met alle bouw fouten ten gevolg ,daar bij komt het enorme aantal zzper,s en onder,onder,onder aannemers de eind controle werd gedaan door een zzp.er die mijn met een schade post achter liet van een paar honderd euro , ik vermoed dat die "Mijnheer Albert " op provisie basis is aangenomen , en liep in de rondte om zo min mogelijk schade te vergoeden aan de bewoners , over de Firma Smits niets dan goeds een bewijs dat het ook anders kan

  reageer
 • Swierbertje

   

  Wat een goed idee Serge! Allebei 2 euro neerleggen, jij een biertje, ik een biertje.

  reageer
 • hans

   

  waardeloos flup bedrijf. werken met veel zzpers die onderbetaald worden en bovendien lang heel lang moeten wachten op hun zuurverdiende centen.... spreek uit ervaring..

  reageer
 • ik zeg visfriet

   

  niet te hopen dat ze nu net zo snel weer vertrokken zijn net als die drukkerij toendertijd

  reageer
 • Serge

   

  Laten we als groep bedrijven allemaal geld inzamelen en elk jaar krijgt iemand een mooie prijs en zijn geld terug. Kunnen we weer een avondje feestvieren en publiciteit pakken.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert