Almeerder aangehouden op luidruchtig feestje Zaandam

ALMERE
Een 17-jarige jongen uit Almere is zondagochtend vroeg aangehouden op een luidruchtig feestje in Zaandam.

De Almeerder en twee andere jongens reageerden agressief op agenten die op klachten van geluidsoverlast af waren gekomen. De agenten hadden zaterdagnacht al twee keer eerder gewaarschuwd na klachten over geschreeuw en harde muziek.

Om 4 uur 's nachts besloot de politie het feestje te beëindigen. In de woning waren op dat moment zo'n 25 mensen aanwezig. De meesten verlieten de woning op verzoek van de agenten maar de Almeerder deed dat niet. Hij is aangehouden en naar het politiebureau gebracht.

reacties (5)

 • Eva

   

  Pardon feest is feest? Feest maar in de disco en laat andere mensen met rust. Niet de hele buurt hoeft het te horen tot 4.30/ 5 uur. En ze bleven maar hangen met hun aso gedrag. schreeuwen en schelden.Onrespectvol gedrag stelletje egoisten. Snotneuzen!

  reageer
 • Ricardo

   

  Ach kom op, feest is feest. Vooral in Januari. Wij hebben erop los gefeest, met keihard muziek, en geen enkele klacht... Beetje verdacht

  reageer
 • vaak

   

  klaas, solliciteer!!

  reageer
 • klaas

   

  hier uit blijkt Hoe laks de politie is pas bij de derde keer krijpen ze in.. geluidsoverlast kun je na 23:00 al verbieden heren... doe je werk nu eens goed !!!

  reageer
 • Visgraat

   

  Kan er met de pet niet bij dat dit het nieuws haalt. En eigenlijk is dat dan weer goed nieuws.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert