Het Veerhuys strijdt om Gouden Koksmuts

ALMERE
Restaurant Het Veerhuys uit Almere doet volgende week mee aan de Gouden Koksmuts. Dat is een wedstrijd van koksteams van restaurants met een SVH Meesterkok of een sterrenkok aan het roer.

Veerhuys-chef Jonathan Zandbergen moet met twee collega's op de Horecava-beurs een viergangenmenu klaarmaken met als thema 'Dutch Cuisine'. De ingrediënten worden op de wedstrijddag bekend gemaakt.

Naast de trofee, de Gouden Koksmuts, kan Het Veerhuys een geldprijs van 1000 euro en een nieuwe oven winnen.

reacties (4)

 • ron

   

  baardharen vallen nmm niet uit de muts is geen plicht ! wel een last en op de foto (rechts) heeft hij toch muts op? als je last van haaruitval hebt oke maar als je dat niet hebt; waar maak je je druk om; er gebeurt wel meer met je eten dat je niet wil weten. (met een muts op)

  reageer
 • J.C. Moes.

   

  Tja, dat krijg ik er nu van als ik meer op anderen 'let' dan op wat ik zelf schrijf! K.C. Moes. Moet (natuurlijk) J.C. Moes. zijn. Zo komen betweters te pas! J.C.

  reageer
 • Ab

   

  Prcies, is er ook wat aan die baard te doen? Voordat je het weet zit er een baardhaar in je soep.

  reageer
 • K.C. Moes.

   

  Eerst maar eens beginnen met een hygiëne vereiste, de 'standaard' ofwel gewone KOKSMUTS, (maar in elk geval haarbedekking) onvoorwaardelijk dragen tijdens de bereiding? Dat zou al een goede start zijn! JC.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert