Minister legt zorgverlener TCC langer stil

ALMERE
Zorgverlener TCC uit Almere mag langere tijd geen zorg meer leveren aan cliënten.

De minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft het bevel hiertoe voor onbepaalde tijd verlengd. Dat laat de Inspectie voor de Gezondheidszorg weten.

De inspectie besloot op 22 december om in te grijpen bij TCC. Dat gebeurde onder meer omdat eigenaar John Woudenberg verpleegkundige handelingen uit zou voeren, terwijl hij niet over de vereiste papieren daarvoor beschikt. Volgens de inspectie was er sprake van een acuut gevaar voor cliënten.

reacties (5)

 • Anoniem

   

  TCC Zorg mag niet meer verder met zijn werkzaamheden. Maar de die zelfde persoon gaat gewoon verder onder de naam Detaworkforce die ben ik tegen gekomen op de Nationale Hulpgids: https://www.nationalehulpgids.nl/profiel/hulp/id/116597/ Dus kijk uit, trap niet in zijn mooie praatjes

  reageer
 • Wat een geweldig goed nieuws. Inspectie Bedankt! Maar nu graag voor altijd dicht!

  reageer
 • Noor

   

  Deze man opsluiten en voorlopig niet meer vrij laten

  reageer
 • Anoniem

   

  Heel goed van de inspectie, Alleen heeft die wel van een heleboel mensen zorgdossiers liggen en wat gaat daar mee gebeuren. Ook mijn dossier ligt er, de inspectie moet dat ook in beslag nemen. En dat overdragen aan de cliënten.

  reageer
 • anoniem

   

  en meteen het zorg kantoor inlichten voor alle mensen die zijn opgelicht met een pgb Door deze man.......opsluiten en niet meer vrij laten samen met zijn compagnonnne.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert