'Barricademan' dreigt met sloop woning

ALMERE • Di 13 januari 2015 | 13:21 • Dinsdag 13 januari 2015 | 13:21
Claude Vermeulen dreigt zijn woning in de Almeerse Waterwijk te slopen. Hij zegt de dakpannen van zijn huis te willen halen om vervolgens de hele woning te strippen.

Vermeulen sloot zichzelf drie maanden geleden in zijn huis op om te voorkomen dat de bank hem eruit zou zetten. Hij wilde dit niet zomaar laten gebeuren omdat hij meent dat er fouten in zijn zaak zijn gemaakt. Hij barricadeerde alle deuren en ramen. Op de muren schilderde hij protestleuzen en hing hij spandoeken op.

Om een doorbraak te forceren, bereidt hij nu een sloopdag voor. Daarbij wil hij een protestband en een frietkar uitnodigen. Hij hoopt dat dit de bank ertoe beweegt te komen praten zodat er naar een oplossing kan worden gezocht.

De Floriusbank laat in een reactie weten niet over cliënten te spreken. In algemene zin staat de bank open voor een gesprek als daar om wordt gevraagd.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel