RTV Almere gooit handdoek in de ring

ALMERE
De lokale omroep RTV Almere houdt er mee op. De voorzitter van de stichting schrijft in een brief aan de gemeenteraad dat zij geen heil meer ziet in het verder in stand houden van de zender.

De gemeente en RTV Almere zijn al maandenlang in een discussie verwikkeld. De lokale omroep vindt dat zij te weinig geld krijgt om een zender in de lucht te houden. Inmiddels heeft RTV Almere een schuld van 40.000 euro

Er loopt nog wel een bezwaar tegen de lage subsidie. Maar zelfs als de uitspraak voor RTV Almere positief uitpakt, is het probleem met de schuld nog niet opgelost.reacties (4)

 • Jay

   

  Sjors, ooit zal jij zelf ook op leeftijd zijn en door de jongere generatie smalend OUDJE worden genoemd. Smalend ja. Als in 'doet er niet meer toe, had al dood moeten zijn'. En radio is van alle tijden en beslist geen 'jaren 60-hobby', zoals jij het nog smalender probeert te typeren. Kortom: Kijk jij eens verder dan je ongetwijfeld nog vrij jonge neus lang is. En roep niet zulke vreselijk domme en kwetsende dingen !

  reageer
 • Sjors

   

  We hebben toch omroep Max, waarom zouden we die oudjes subsidie geven voor hun jaren 60 hobby.

  reageer
 • p gooijer

   

  doe de radio wel via mijn thuis

  reageer
 • Raymond

   

  Eindelijk komt er een einde aan dit amateurisme en hobbyisme op kosten van de inwoners. ik kan mij werkelijk geen enkele uitzending voor de geest halen die gedenkwaardig is geweest in de afgelopen 25 jaar.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert