Airport ontkent gesprekken Ryanair

LELYSTAD
De directie van Lelystad Airport ontkent dat er gesprekken gaande zijn met de Ierse luchtvaartmaatschappij Ryanair over haar komst naar het Flevolandse vliegveld.

De marketing-directeur van de maatschappij zei woensdag tegen journalisten dat er wordt onderhandeld over de komst van Ryanair naar Schiphol, waarbij ook wordt gekeken naar vluchten van en naar Lelystad.

Volgens directeur Erik Lagerweij van Lelystad Airport praat de Schiphol Groep met geen enkele maatschappij over Lelystad, totdat het kabinet het Luchthavenbesluit heeft vastgesteld. Dat wordt in april verwacht.

In een reactie zegt Ryanair dat marketing-directeur Kenny Jacobs zijn uitspraken inderdaad heeft gedaan. Een toelichting op de plannen met Lelystad Airport wil de maatschappij niet geven.

reacties (10)

 • .\/\/.

   

  En bovendien is de landingsbaan van vliegveld Eelde inmiddels verlengd. Overigens moet er bij dat vliegveld nog steeds geld bij, rendabel is het niet.

  reageer
 • kim

   

  helemaal mee eens!!!! alleen Groningen is ook niet echt een optie. Daar hebben ze andere problemen :-) daar wordt je echt trillend wakker

  reageer
 • frank

   

  zo mee eens

  reageer
 • Bertus

   

  Wat een "schijtbakken" van het vliegveld. Natuurlijk zijn die gesprekken er wel maar mogen ze het er nu nog niet over hebben

  reageer
 • vlieg er eens uit

   

  Waar maken we ons nu toch druk over. Vliegveld komt er toch. Maak er gebruik van en dit is echt enkel goed voor de gehele provincie. Af en toe een vliegtuigje over je heen, so what! Biedt werk gelegenheid, betere infra structuur etc. ertc. Heb je er echt last van en wil je rust om je heen? Word wakker, de provincie is al lang geen rust provincie meer . Ga dan lekker een woning kopen in Groningen.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Opa Schoonenberg

   

  Negentig procent van wat de marketing van Ryanair zegt is flauwekul en alleen maar bedoeld om gratis in het nieuws te komen. Denk aan: betalen om naar het toilet te mogen, staanplaatsen in het vliegtuig, zogenaamd op Amsterdam gaan vliegen, maar in werkelijkheid de passagiers ergens in de polder bij Lelystad afzetten.

  reageer
 • KC

   

  Volgens mij alleen maar gratis reclame voor hen! .

  reageer
 • Johan B

   

  Dat hoeft niet per se. Er staat volgens mij nergens dat RyanAir in gesprek is MET Lelystad Airport. Wel OVER Lelystad Airport. Ik denk niet dat de directie van LA de eersten zullen zijn waar zo'n club als RyanAir mee wil praten. De directie van LA hoort later wel van de directie van Schiphol wat er in Lelystad gebeuren moet.

  reageer
 • Antje ALmere

   

  Gelukkig maar. Niet aan beginnen!

  reageer
 • ikke

   

  Iemand liegt dus

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert