Lokale hinder bij diverse ongevallen

FLEVOLAND
Ongevallen hebben donderdagochtend op enkele plekken in de provincie lokaal voor vertraging gezorgd. Bij Biddinghuizen ondervond verkeer tijdens de ochtendspits hinder van een aanrijding op de belangrijkste kruising bij het dorp. Hierbij raakte niemand gewond, maar door opruimwerkzaamheden was de kruising van de Swifterweg en de Biddingringweg ruim anderhalf uur deels afgesloten.

In Almere botsten vervolgens drie auto's op elkaar op de Hogering. Hier raakte niemand ernstig gewond, maar het verkeer moest wel geruime tijd omgeleid worden.

Op de A6 tussen Lelystad en Almere gebeurde een ongeluk met drie auto's. Een voertuig belandde daarbij tegen de vangrail.

reacties (3)

 • adv

   

  ik verbaas mij iedere keer hoe hard er word gereden met deze slechte weersomstandigheden

  reageer
 • Suzie

   

  Er is inmiddels weer een aanrijding geweest in Biddinghuizen...

  reageer
 • Forens

   

  Iemand enig idee waarom de verkeerslichten bij Biddinghuizen al 3 dagen oranje staan te knipperen? Het was natuurlijk wachten op ongelukken zo Al weet ik de oorzaak van het ongeluk vanmorgen niet. Maar ik kan mij zo voorstellen dat de uitgeschakelde(defecte?) verkeerslichten er iets mee te maken hadden

  reageer
 • De verkeerslichten zijn NIET uitgeschakeld, als ze ORANJE staan te knipperen. Dat betekend, dat de weggebruiker MOET opletten, omdat daar een afwijkende verkeers situatie is. Dat leer je op rijles, maar ja....

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert