XTC-verdachten blijven langer vast zitten

DRONTEN
De drie mannen die op oudejaarsdag zijn aangehouden na de ontdekking van twee XTC-laboratoria in Dronten blijven 90 dagen langer vast zitten. Dat heeft de rechtercommissaris bepaald.

De laboratoria in twee bedrijfspanden op business zone Delta werden ontdekt, nadat een man uit Hoensbroek in Limburg werd opgepakt met een grote hoeveelheid pillen. Het spoor leidde vervolgens naar Dronten. Het OM beschouwt twee mannen uit Kampen en Zwolle als hoofdverdachten in de zaak. Volgens het OM gaat het om een forse zaak. In de panden is een hoeveelheid pillen met een straatwaarde van honderdduizenden euro's aangetroffen.

Voor medewerkers en eigenaren van omliggende bedrijven komt de ontdekking van de laboratoria niet als een verrassing. Volgens hen stonden er geregeld dure auto's voor de panden, waar officieel een bouwbedrijf gevestigd zou zijn.

reacties (1)

  • opsluiten

     

    als onomstotelijk bewezen word dat deze mensen hierin een hoofdrol hebben gespeeld mogen ze voor mij levenslang krijgen ze zaaien dood onder onze kinderen maken levens kapot

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert