Provincie wil OV-reizigers lokken

DRONTEN
De app Ervaar het OV is in Dronten door gedeputeerde Jaap Lodders officieel gelanceerd. Via de app kunnen reizigers korting krijgen bij gebruik van het openbaar vervoer.

Ervaar het OV is een gezamenlijk initiatief van de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel om het gebruik van trein en bus buiten de spitstijden te stimuleren. Zo kan deze maand iemand na 9 uur 's ochtends en in het weekend gratis meereizen. In maart mogen kinderen gratis mee.

De provincie investeert 25.000 euro in de reclamecampagne. Overigens zijn de kortingen niet geldig in Almere en Lelystad.

reacties (2)

 • whoknows

   

  Leuk dat je misschien korting kan krijgen op het OV, zorg eerst maar dat er in de hele provincie een goede OV verbinding komt. Buiten de grote kernen is het nl behoorlijk bekaaid met de dienstregeling

  reageer
 • Opa Schoonenberg

   

  "Er zijn nog niet veel mensen boven de vijftig die met een tablet of smartphone even op zoek gaan naar een voordeeltje." Dat denk jij snotneus. Playstore, zoeken, op het microfoon-symbool drukken, "Ervaar het OV" tegen je telefoon zeggen. Daarna de binnen 2 seconden gevonden App installeren. Ik wed dat jij dat nog niet eens kunt met zo'n antieke iPhone.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert