Frits Huis wil beter met inwoners communiceren

ALMERE
Wethouder Frits Huis van Almere heeft beloofd zijn communicatie naar inwoners toe te verbeteren. Dat zei hij donderdagavond tijdens de Politieke Markt.

Wethouder Huis haalde zich de woede van een groep bewoners van de Kruidenwijk op de hals over het wel of niet kappen van 2.200 bomen. Terwijl zij na een brief de indruk kregen dat nog alles bespreekbaar was, bleek dat voor Huis al vaststond dat al die bomen worden omgezaagd. De wortels drukken stoeptegels omhoog en duwen tegen ondergrondse kabels.
De bewoners stappen nu naar de gemeentelijke Ombudsman.

Verschillende raadsleden riepen de wethouder op voortaan beter te communiceren en geen valse hoop te wekken. Huis gaf toe dat zijn communicatie voor verbetering vatbaar is.

reacties (10)

 • Hans

   

  ome Frits is niet van deze tijd, maar van pappen en nathouden

  reageer
 • OPA van Almere

   

  Frits Huis is van origine journalist en schrijft tegenwoordig boeken voor rekening van de Gemeente en deze man zou niet kunnen communiceren? Natuurlijk kan hij communiceren maar hij laat zich piepelen door de ambtenaren... Op de Noordmark ,vlak bij zijn woning, is jaren gelden ook een probleem geweest met bomen dus ome frits weet hoe gevoelig hoge bomen kunnen zjn!

  reageer
 • Jos

   

  Heeft alleen maar verstand van horloges en z'n tijd uitzitten.

  reageer
 • .\/\/.

   

  "ik begrijp niet dat ondanks alle blunders en geldverspilling van deze man dat hij nog steeds op die plek kan en mag zitten" - we hoeven je toch niet uit te leggen hoe verkiezingen werken? De man is gekozen!

  reageer
 • Opa Schoonenberg

   

  Bij sommige partijen stappen de raadsleden halverwege hun termijn op en beginnen voor zichzelf en na de verkiezingen strijken ze nog een aantal jaar wachtgeld op. Of ze komen gewoon alleen opdagen als ze een keer zin hebben. In de ogen van die partijen is iemand die meerdere verkiezingen achter elkaar verkozen wordt en altijd aanwezig is een plucheplakker. Triest maar waar.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • frits

   

  het is een grote pluche plakker deze man, het wordt hoogtijd dat hij eens vertrekt uit het stadhuis . hij was ooit de gene die brulde er komt geen betaald parkeren in almere, nou we weten het inmiddels wat dat betaald parkeren veroorzaakt heeft in almere maar frits huis hoor je er niet meer over .

  reageer
 • nol

   

  hahahahaha....er komen zeker verkiezingen aan??

  reageer
 • ron

   

  wat heeft hij dan gedaan (blunder en geldverspilling) waar hij verantwoordelijk voor is. moet dan natuurlijk wel gaan om grotere blunders dan alle andere wethouders.

  reageer
 • steef

   

  Kom maar langs hoie

  reageer
 • mark

   

  Dit is toch steeds hetzelfde met deze man, is vanaf het begin van zijn carrière in Almere samen met van duin onduidelijk en ik begrijp niet dat ondanks alle blunders en geldverspilling van deze man dat hij nog steeds op die plek kan en mag zitten. Is altijd een man geweest met een eigen agenda.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert