Dutch Match Cup gaat door ondanks problemen Alpari

LELYSTAD
Het mogelijke faillissement van hoofdsponsor Alpari van de World Match Racing Tour heeft geen gevolgen voor de zeilwedstrijden van de Dutch Match Cup in Lelystad. Dat zegt directeur Joop van Diest van Bataviahaven. Hij zit mede in de organisatie van de wedstrijden in Lelystad. Vrijdag vroeg Alpari het faillissement aan als gevolg van grote monetaire wijzigingen in Zwitserland.

Volgens Joop van Diest hebben de problemen bij de financiële instelling Alpari alleen gevolgen voor de organisatie van de World Match Racing Tour en niet voor de negen afzonderlijke evenementen. Daarvan is de financiering al geregeld. De Dutch Match Cup is de vijfde zeilwedstrijd in de reeks en wordt gehouden van 23 tot en met 27 september.

Voor de organisatie van de World Match Racing Tour hebben zich nieuwe sponsors gemeld.

Officieel bericht van de WMRT -

reacties (4)

 • Dirk

   

  Prestige boven alles! Economische agenda moet heel snel herzien worden. Vervang de Wethouder ook direct. Wat een schertsvertoning is dit voor deze arme gemeente. Beter schuld aflossen dan nog een Euro in deze bodemloze put.

  reageer
 • kustbewoner

   

  Daar gaan onze belastingcenten naar toe. en bijkomende organisatiekosten. Gegarandeerd voor 3 jaar !. Kustontwikkeling ? Batavialand ( interim pakt niet voor niets zijn biezen) 1 groot fiasco. Gemeentelijke en provinciale vertegenwoordigers wordt WAKKER !

  reageer
 • Inwoner

   

  Was de subsidie van de gemeente dan eigenlijk wel echt nodig? Blijkbaar niet!

  reageer
 • frits

   

  Gemeente Lelystad: stop met dit dubieuze evenement. Het rammelt aan alle kanten.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert