Leefbaar wil snel een stadsklok in Almere Buiten

ALMERE
Leefbaar Almere wil weten wanneer Almere Buiten eindelijk een stadsklok krijgt. Al in 2006 heeft de gemeenteraad besloten dat er klokken moeten komen in Almere Stad en Almere Buiten, maar die zogeheten Buitenklok is er nooit gekomen.

Leefbaar vindt dat een stadscentrum pas echt een stadscentrum is als er een winkelcentrum is, een terras, een parkeerprobleem en een klok.

De partij wil eigenlijk ook nog monumentale bomen in het centrum, maar realiseert zich dat dat een project van 100 jaar of meer kan worden.

reacties (7)

 • ron

   

  zorg ook dat de klokken op tijd staan. dat schijnt bij klokken niet eenvoudig te zijn want het klopt heel vaak niet. de grote wijzer in de havenkom stond / staat ? (gemeld maar niet gecontroleerd) al een half jaar op de verkeerde stand om 18.00 uur staat de wijzer tussen de zes en de zeven.

  reageer
 • ron

   

  "partij wil eigenlijk ook nog monumentale bomen in het centrum, maar realiseert zich dat dat een project van 100 jaar of meer kan worden." typische LA Humor leuk. gewoon 100 jaar wachten niks doen en je hebt een 100 jaar oude boom. moet je hem natuurlijk niet al eerder rooien anders lukt het niet.

  reageer
 • The Stones

   

  Kan Leefbaar Almere zich niet beter drukker maken over belangrijkere zaken in de stad, dan om een klok?

  reageer
 • Jeroen

   

  Er is toch een kerkklok, en klokken die aan het station hangen?

  reageer
 • .\/\/.

   

  Als het alleen om dit soort dingen gaat weet je wel hoe laat het is.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • frits

   

  die klok staat er al lang goed kijken leef baar almere , en dat parkeer probleem is er niet , maar ze willen weer geld over de balk smijten hier ,geld voor onzin dus .we hebben allemaal de tijd bij ons .

  reageer
 • Henk Struik

   

  Hoezo een klok? Dat Biebkonijn van 37.500 euro kan toch geen klok kijken? En Buitenaren hebben allemaal wel een horloge of smartphone met de tijd.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert