Tweede aanhouding voor dode Almeerder in kanaal

ALMERE • Wo 21 januari 2015 | 10:53 • Woensdag 21 januari 2015 | 10:53
De politie heeft een tweede man aangehouden die betrokken zou zijn bij de dood van een 24-jarige man uit Almere. Het lichaam van de Almeerder werd in december gevonden in het Twentekanaal, verpakt in plastic.

De politie hield vorige maand al een man uit Hengelo aan. Hij zit nog vast. Woensdagochtend vroeg is een man uit Neede opgepakt in een woning in Emmen. Na de aanhouding heeft de politie op acht plaatsen in Nederland huiszoekingen verricht. Daarbij zijn goederen in beslag genomen en sporen veilig gesteld. Ook is een hennepkwekerij ontdekt. Er zijn geen huiszoekingen in Flevoland gedaan.

Volgens de Twentsche Courant Tubantia is de dood van de Almeerder het gevolg van een mislukte drugsdeal. De Almeerder zou volgens bronnen van de krant om het leven zijn gebracht toen hij 4 kilo wiet wilde kopen. De politie sluit niet uit dat in deze zaak nog meer personen worden aangehouden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel