Gedeputeerde Witteman wordt niet vervangen

FLEVOLAND
Vertrekkend PvdA-gedeputeerde Marc Witteman wordt niet vervangen. Dat meldt de PvdA.
Witteman wordt op 29 januari de nieuwe burgemeester van de gemeente Stichtse Vecht in Utrecht.

Zijn partij vindt dat de meeste dossiers van Witteman al zijn afgerond en zijn collega-gedeputeerden kunnen zijn taken tot aan de verkiezingen in maart dit jaar overnemen.

De 53-jarige Marc Witteman is sinds september 2010 gedeputeerde in Flevoland. Hij hield zich onder meer bezig met het natuurproject Oostvaarderswold. Dat project mislukte. Ook zette hij zich met succes in om een superprovincie tussen Noord-Holland, Utrecht en Flevoland te voorkomen.

reacties (3)

 • KC

   

  Dan heb je hem niet van dicht mee gemaakt. Je kan beter jouw naam veranderen in ex Flevoland. Hij laat een zeer goed financieel plaatje achter voordat hij weg. Trouwens de onbetrouwbare regering het Oostvaarderswold de nek omgedraaid en niet hij.

  reageer
 • willem ex buiten

   

  Het Oostvaarderswold was een volledige mislukking en heeft behoorlijk wat belastinggeld gekost.Daarnaast was hij inderdaad tegen een superprovincie en de vraag is uiteraard of dit wel zo verstandig was.Ik vond het geen goed bestuurder.

  reageer
 • KC

   

  Niet alleen de genoemde projecten, waarvan hij Oostvaarderswold van afgezette gedeputeerde moest overnemen, maar heeft ook een financieel gezond plaatje achter gelaten.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert