Vrouw ernstig gewond door val van fiets

ALMERE
In Almere is donderdagmiddag een fietsster ernstig gewond geraakt. Het gaat volgens de politie om een dame op leeftijd, die ten val kwam ter hoogte van bushalte Noorderplassen Zuid.

Een traumahelikopter werd opgeroepen om assistentie te verlenen. Die landde naast de Hogering. Vervolgens is de vrouw met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Wat de oorzaak is van haar val, is niet bekend.

reacties (2)

 • maart

   

  Wat een onzin over wel of niet afsluiten van een weg en waar landen van de heli. Tot jezelf die heli nodig hebt dan maakt het niets meer uit. Dan ben je blij dat deze manier van hulpverlening er is.

  reageer
 • De oude ingenieur

   

  Wordt nu de snelweg elders afgezet om een heli te laten landen? Men kan dan beter vooraf per wijk landingsveldjes maken.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Er staat nergens dat de Hogering, die overigens geen snelweg is, is afgezet om die helikopter te laten landen. Als het 'naast de Hogering' was vraag ik me af hoever het van de landingsplaats nog naar die bushalte was.

 • Early Times

   

  Misschien wel een goed idee van U, maar als er ruimte is waar twee auto's kunnen parkeren, kunnen deze Heli-piloten erop landen. Dit heb ik zelf gezien.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert