Eis: Budget Advies Almere moet 140.000 euro terugbetalen

ALMERE
Het Openbaar Ministerie eist dat een vrouw uit Almere ruim 140.000 euro terug betaalt aan de Staat. De vrouw die handelt onder de naam Budget Advies Almere wordt ervan verdacht dat ze dit geld heeft verdiend met schuldhulpverlening.

Volgens het OM vroeg ze geld voor haar werkzaamheden en dat is bij schuldhulpverlening niet toegestaan. Ook zou de vrouw twee valse diploma's hebben gebruikt om het werk uit te voeren.

Behalve het terugbetalen van de inkomsten, eist het OM ook dat de vrouw een taakstraf krijgt van 180 uur en een boete van 2.300 euro. Het Openbaar Ministerie rekent het de vrouw zwaar aan dat ze 'geld heeft verdiend over de ruggen van mensen die al in grote financiële problemen verkeerden.'

reacties (5)

 • Karin Witte

   

  Mijn vriendin heeft momenteel een probleem met ene Mevr Jilders K waar zei onder bewind is gezet. De Bedrijfsnaam die ze nu schijnt te gebruiken is Blance your Finance. Dit bedrijf is bij de Kamer van Koophandel dus niet terug te vinden welke combinatie dan ook. Volgend de internet site is deze gevestigd in Heerhugowaard en Almere. Als ik niet beter zou weten is ze gewoon onder een andere niet geregistreerde bedrijfsnaam verder gegaan. Dit krijg ik helaas niet zelf uitgezocht. De problemen die ze veroorzaakt zijn naar mijn mening te gek voor woorden. De achterstanden worden niet van de cliente betaald maar ze vergeet haarzelf niet te betalen. Mijn vriendin zat al in de problemen maar is bijna haar woonruimte kwijt en heeft geen ziektekosten verz meer doordat het geld niet word betaald aan de instanties waar de achterstanden zijn die de problemen hebben veroorzaakt. Hopende U voldoende te hebben geinformeerd verblijf ik Karin Witte

  reageer
 • .\/\/.

   

  Het geld zal wel uitgegeven zijn. En als mevrouw het terug moet betalen komt ze waarschijnlijk in de schuldhulpverlening terecht. Voordeel is dan weer dat ze zichzelf kan schuldhulpverlenen. "Ieder nadeel heb ze voordeel"

  reageer
 • Hano

   

  Inderdaad, terugbetalen aan de staat????!!!

  reageer
 • Lely

   

  Terug betalen aan de staat ??? Prima...!!! Maar is er ook aandacht voor de mensen die door deze vrouw geholpen zijn ??? Waarschijnlijk zijn hier ook grove fouten gemaakt.

  reageer
 • Marcel

   

  Dit is ongehoord! ! !

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert