Bob Fonhof wil raadszetel niet afstaan

ALMERE
Bob Fonhof van AP/OPA is niet van plan zijn plek in de Almeerse gemeenteraad op te geven. Zijn fractie-assistent Johan de Leeuw heeft hem gevraagd dit te doen omdat Fonhof langdurig ziek is en niet tijdelijk door hem kan worden vervangen.

Fonhof kwam tijdens de kerstdagen ernstig ten val. Hij brak een aantal ribben en liep zware kneuzingen op. Tijdelijke vervanging is niet mogelijk omdat het raadslid daarvoor een medische verklaring nodig heeft waarin staat dat hij minimaal acht weken uit de roulatie is. De arts van Fonhof zou die verklaring niet willen geven.

Definitief zijn raadszetel afstaan aan De Leeuw is voor Fonhof geen optie. "Het raadswerk is mijn passie. Mijn lust en mijn leven." Hij verwacht dat het nog een aantal weken duurt voordat hij weer in de raadszaal aanwezig is. Van een conflict met zijn fractie-assistent is volgens hem verder geen sprake.

reacties (2)

 • .\/\/.

   

  "Van een conflict met zijn fractie-assistent is volgens hem verder geen sprake." - nee, het is vast errug gezellig.

  reageer
 • Theo

   

  Laat ik nu altijd gedacht hebben, dat het belang van Almere het belangrijkste was voor dit soort figuren, maar EIGEN BELANG staat dus VOOROP!!!!!!!!!!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert