Wilders: geen afzwakking verkiezingsprogramma PVV

FLEVOLAND
De Flevolandse PVV heeft het programma voor de komende provinciale statenverkiezingen niet afgezwakt. Dat zei PVV-leider Geert Wilders dinsdag bij de nieuwszender BNR. Aanleiding voor zijn uitspraak was een gesprek van PVV-lijsttrekker Chris Jansen bij Omroep Flevoland.

In het programma Over Flevoland Gesproken zei Jansen dat het verkiezingsprogramma op een aantal punten was aangepast. Dat was gedaan om zo meer kans te maken op deelname aan een eventueel nieuw college van Gedeputeerde Staten.

In het verkiezingsprogramma spreekt de PVV zich in algemene termen uit tegen islamisering, maar verbindt daar anders dan 4 jaar geleden geen concrete maatregelen aan, zei Jansen in het tv-programma.

Tegenover BNR zei Wilders dinsdag dat de PVV geen nieuwe lijn heeft voor de verkiezingen. Hij heeft daarover gesproken met Jansen. Volgens de Flevolandse lijsttrekker zitten ze op één lijn. Het anti-islamstandpunt blijft hoofdzaak voor de PVV.

reacties (9)

 • Peter

   

  en? Wat staat ze dan te wachten? opgevoed worden door personen zoals U? Inderdaad, lever niet!

  reageer
 • ikke

   

  Wat betekent dit?

  reageer
 • .\/\/.

   

  "kom allemaal maar binnen met je knecht" - nee Annechien, tot na de zomer gaan we het niet meer over Zwarte Piet hebben hoor!

  reageer
 • Annechien

   

  Het gaat weer eens over de PVV!!! Die zei dit en die zei dat, jonge, jonge! Kiest u toch gewoon voor een andere partij, kom allemaal maar binnen met je knecht, een moskee meer of minder maakt dan niet meer uit! Het zou verstandiger zijn om aan de toekomst te denken, wat uw kinderen en kleinkinderen te wachten staan!!!

  reageer
 • ikke

   

  Jammer. Blijkbaar wil de PVV Statnefractie olv Chris Jansen graag besturen, maar dat staat haaks op het beleid van De Grote Leider. Wel stemmen werven met belachelijke uitspraken, maar durven te regeren ho maar. Hulde aan Chris Jansen.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • ron

   

  inderdaad een herhaling van de chaos zoals bij begin van de gemeenteraadsverkiezingen. Ik snap niet dat de hele partij zich niet losweekt van Geert; dan kan je tenminste zelf beleid maken. Persoonlijk denk ik dat ze dan veel meer kans maken.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Het lijkt wel of de PVV bezig is een normale partij te worden: veel intern gekonkel en externe draaikonterij.

  reageer
 • Tja

   

  Chris jansen was de enige die Wilders steunde bij de 'minder minder' crisis. Toon en de zijnen namen toen afstand van Wilders, en dat allemaal terwijl ze in de lead voor de formatie. Later sloot Toon weer de rijen en gaf de pers de schuld van de crises. Slachtoffer zij En nu valt de grote leider zonder democratie zijn trouwe af.

  reageer
 • Sjors

   

  Chris Jansen zit misschien wel bij de verkeerde partij. De baas zegt dat de kruistocht door blijft gaan en pas zal stoppen tot ze allemaal weg zijn. Is Chris Jansen misschien de nieuwe Arnoud van Doorn?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert