Eerste Kinderzwerfboekstation in Almere

ALMERE
In Almere Poort wordt woensdagmiddag het eerste kinderzwerfboekstation geopend. Dat is een plek waar kinderboeken worden achtergelaten.

Het idee van Kinderzwerfboek is simpel: kinderboeken met een zwerfsticker worden overal achtergelaten. Kinderen mogen ze gratis meenemen om te lezen. Ze moeten ze daarna wel weer laten zwerven. De zwerftocht van boeken kan worden gevolgd op de website van de organisatie.

Koen en Tineke Willekes zijn de ambassadeurs van Kinderzwerfboek in Flevoland. Het 'station' in buurtcentrum Amerika wordt de eerste in Almere. Er zijn in Nederland tientallen kinderzwerfboekstations. De provincie Flevoland telt er nu zeven.

reacties (3)

 • -Z-

   

  Bedorven wijn in de zoveelste nieuwe verpakking, opgefleurd met de zoveelste digitale ''je-hoort-er-bij!'' flauwekul actie.

  reageer
 • mini

   

  Oh, ook daar al?? goh

  reageer
 • ali.veldheer@gmail.com

   

  In Cheyenne/Wyoming hebben ze kastjes op een paar met een glazen deurtje waar mensen een boek kunnen halen en ook kunnen achterlaten........staan gewoon overal in de straat. ...... je pakt een boek en je last er een achter. ......heel leuk..... en geen vernielingen

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert