SP stelt Kamervragen over kwestie Dronten

DRONTEN
De SP in de Tweede Kamer stelt minister Ronald Plasterk vragen over de gemeente Dronten die sinds 2011 vergeten is de premies voor de WAO en WIA af te dragen aan de belastingdienst.

De partij vindt het ongehoord dat dit heeft kunnen gebeuren en wil weten waarom de interne procedures zo slecht op orde waren. Ook wil de SP weten hoe het mogelijk is dat de Belastingdienst niet van de situatie op de hoogte was of niet eerder aan de bel heeft getrokken.

De minister moet van de partij ook laten weten of er andere gemeenten zijn die het sinds 2000 hebben nagelaten sociale premies af te dragen voor hun personeel.

reacties (2)

 • Ilse

   

  Grappig. Ik heb dit afgelopen dagen een beetje zitten volgen. De pvda wordt afgezeken door andere partijen omdat zij het wel gezien hebben in 2014 en de rest niet. In plaats van toe te geven dat ze met zn allen hebben zitten snurken katten ze nu de pvda af. Gewoon de kift natuurlijk, vooral van groen links. En nu probeert de SP weer punten te scoren door er snel kamer vragen over te stellen. Ik kan niet wachten op de reacties van de andere partijen. Maar of dit nu nog een wethouder de kop zal gaan kosten betwijfel ik. Groen links zijn wel zeikers natuurlijk maar die bolle knul is denk ik wel de enige die genoeg lef heeft om er een poging toe te wagen maar door zijn gezeik zal de rest er wel niet in mee willen gaan. Ze gunnen elkaar het licht in de ogen niet lijkt wel.

  reageer
 • piet

   

  In Dronten woon je fijn. jammer dat de bestuurders klungels zijn

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert