Voorarrest verdachte dodelijke brand verlengd

ALMERE
Het voorarrest van de 32-jarige Almeerder, die vast zit in verband met de dodelijke brand in de Almeerse Paulus Potterstraat, is met negentig dagen verlengd.

Hij wordt verdacht van moord, poging tot moord en brandstichting. Bij de brand op 7 januari kwam de 52-jarige moeder van de verdachte om het leven. De vader van de verdachte liep brandwonden op. Hij ligt volgens het OM nog steeds in kritieke toestand in het ziekenhuis.

De twee kinderen van de verdachte waren ook in de woning aanwezig op het moment van de brand. Eén liep brandwonden op, de andere ademde rook in. Ook vier brandweermannen liepen brandwonden op bij pogingen om de bewoners te redden.

reacties (5)

 • .\/\/.

   

  Dat deze 90 dagen erbij komen betekent alleen dat de verdenking serieus genoeg geacht wordt. Men is pas dader als men veroordeeld is. Er zijn talrijke zaken waarbij het OM uiteindelijk bakzeil heeft moeten halen.

  reageer
 • frits

   

  nee die 90 dagen zijn nodig om zaken verder uit te zoeken , en idd hij is nog geen dader maar nog steeds verdachte in deze zaak ,dus in het belang van het onderzoek blijft de verdachte vast zitten in een huis van bewaring .

  reageer
 • weet wel beter

   

  hij krijgt niet zomaar 90 dgn dr bij !!!

  reageer
 • Ikbenik

   

  Er is nog helemaal niets waar. De man is VERDACHTE geen DADER!!

  reageer
 • mij

   

  het zal toch niet waar zijn he waarom

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert