Almeerder aangehouden na vechtpartij in club

ALMERE
Een 25-jarige Almeerder is zondagochtend vroeg aangehouden na een grote vechtpartij in Club Cell in Almere Stad. Dat bevestigt de politie desgevraagd.

De vechtpartij is gefilmd met een mobiele telefoon. Op de beelden is te zien hoe meerdere mannen met elkaar op de vuist gaan en er met meubilair wordt gegooid. Er zou niemand gewond zijn geraakt.

Volgens de manager van Club Cell zijn de twee veroorzakers van de vechtpartij uit de zaak gezet. Eén van hen is buiten dus aangehouden door de politie.

reacties (15)

 • naamloos

   

  Ik weet het niet hoor jeroen volgens mij elke laatste vrijdag van de maand is er of een hardcore of hardstyle feest in club cell. En geef nu toe want backstage is helemaal achter in het hart van de stad en daar wordt idem hardstyle feest gegeven en er is nooit wat aan de hand. Waar het mij omgaat is wat er al eerder is gezegd het gebeurt een keer in club cell en hoppa je hoort er meteen wat van op omroep flevoland. En gebeurt er wat op de grote markt en dan is er niks aan de hand.

  reageer
 • een realist

   

  Jammer dat mensen altijd zo discriminerend moeten reageren het is namelijk een hele mooie,leuke club die Zijn best doet om het de weekenden gezellig te maken. een gevecht is niet te voorkomen,en die vechtersbaasjes zijn eruit gezet dus wat meer moet je dan doen? dichtgooien slaat helemaal nergens op en dan verpest je het weer voor de goeie door de slechte..

  reageer
 • Jeroen

   

  Hardcore en hardstyle feesten worden er bijna niet gegeven? Het grootste gedeelte van hun feesten richten zich op hetzelfde publiek als bijvoorbeeld een mambo.

  reageer
 • Jeroen

   

  Backstage is geen club, backstage verhuurt zichzelf aan organisaties, en deze mogen natuurlijk zelf hun entreebeleid bepalen. Overigens zijn beide totaal niet met elkaar te vergelijken.

  reageer
 • HC

   

  helemaal mee eens!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Jan

   

  Hoezo dicht gooien? kansloze zwart/wit visie.... Kijk als er nou wapens naar binnen zijn gesmokkeld, dan was ik het eens met je, maar hoe moet je een vechtpartij tegenhouden of voorspellen? daders straffen en overal 2 jaar verbannen, simpel.

  reageer
 • robin R.

   

  zwaar kansloos weer dit, net zoals in engeland, verdachten op een zwarte lijst zetten, welke voor alle portiers bekend is, en zodoende alle nare gasten voor minimaal een jaar weren.

  reageer
 • ome henk

   

  gewoon dicht gooien voor drie maanden zal ze leren daar , en bij herhaling voor goed dicht die tent

  reageer
 • het is bij de meeste clubs zo dat vrouwen goedkoper naar binnen mogen als mannen en soms ook wel gratis terwijl mannen dik betalen.

  reageer
 • naamloos

   

  Ik moet ff wat kwijt nl club cell is 1 van de weinige clubs die ik ken in almere die juist weinig tot geen narigheid is. De feesten die ze geven oa Hardstyle of hardcore verlopen altijd rustig en er is nooit wat aan de hand. Ik ga persoonlijk naar een Club cell of naar bv een Eindlijk-weer dan naar een Mambo of uberhaupt een tent op de grote markt want idd daar gebeurt heel veel waar wij niks over horen en nu is er een keer een vechtpartij in Club Cell en weet je wat iedereen praat erover en meteen in de media ( beetje jammer weer)

  reageer
 • lely...

   

  klopt.....

  reageer
 • Uitgaan is verschrikkelijk in almere

   

  Buiten dit heel dat uitgaan is merendeels verrot in almere Bijv backstage : Vrouwen betalen 10 euro mannen 15 LEKKER EERLIJK. En buiten dat 10 / 15 euro voor een avondje uitgaan . Je voelt je trouwens ook iemand die stapt in het buitenland. Club cell is ook gewoon een bagger club net zoals de meeste hier , EUROS EUROS daar gaat het om .

  reageer
 • pieter

   

  dat blijkt

  reageer
 • kris

   

  en waarom moet dit op omroep flevoland? ik zou zeggen kom elke zaterdag eens langs op de grote markt in almere, elke week wel iets te beleven...

  reageer
 • almeerder

   

  de naam van de club en het volk dat ik in het filmpje zie passen goed bij elkaar.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert