Papiercontainers in weekeinde weg

ZEEWOLDE
Het is in Zeewolde voorlopig niet meer mogelijk om in de weekeinden oud papier te storten in de containers bij de voetbalvelden aan de Horsterweg.

Vanwege recente brandstichtingen en illegale stortingen kan de gemeente geen leverancier meer vinden die daar in de weekeinden containers wil neerzetten. De komende tijd kan er op die locatie alleen nog door de week papier worden ingeleverd.

Op andere plaatsen in het dorp zijn wel ondergrondse containers waar het papier in gegooid kan worden.

reacties (2)

 • willem ex buiten

   

  Ja Steven,hoe het in Almere was,weet ik nog goed.Je had een hele ruimte nodig voor maar liefst 3 containers.Deze containers werden abnormaal slecht opgehaald en ze stonken zomers altijd!Wat dat betreft is het in Zeewolde prima geregeld.Echter als er illegale stortingen en brandstichting plaats vinden moeten de goeden wederom weer onder de kwaden lijden.

  reageer
 • Steven Stedenwijker

   

  In Almere heb je gewoon oudpapierdagen in de wijken en daar haalt de gemeente het papier op bij de mensen in de straat. De opbrengst gaat naar aangewezen scholen in de buurten. Dit spaart zoveel ergernis en de vrijwilligersuurtjes kunnen bij de scholen wel beter besteed worden. Daarbij hebben we natuurlijk papierbunkers in de wijken.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert