SP heeft vragen over nieuw plan De Deel

EMMELOORD
De SP-fractie in Noordoostpolder heeft veel vragen over de toekomst van het stadshart van Emmeloord.

Vorige week brak de gemeente met Provast, omdat de projectontwikkelaar er niet in slaagde de plannen voor de bouw van winkels en kantoren op De Deel gefinancierd te krijgen. Dat betekent dat er nu opnieuw nagedacht moet worden over het centrum. Het college van burgemeester en wethouders wil daarbij input van ondernemers en bewoners.

Volgens de SP is dat niet besproken met de gemeenteraad en had dat wel gemoeten. Daarom maakt de partij maandagavond gebruik van het vragenhalfuurtje voor de commissievergadering om het college om opheldering te vragen.

reacties (6)

 • .\/\/.

   

  "Heeft de SP echt niets beters te doen? " Als de SP vragen stelt kunnen ze te horen krijgen dat ze maar iets anders moeten doen, en als ze het niet doen krijgen ze het verwijt dat het ze niet interesseert. Het is niet goed of het deugt niet, dus. Terwijl de inrichting van het stadshart toch van wezenlijk belang is, en de SP zich onlangs terecht tégen het achterkamertjesgedoe heeft gekeerd. En dat betekent dat ze het onderwerp in de openbaarheid moeten zien te krijgen. Door vragen te stellen. Dus wat is daar mis mee?

  reageer
 • Slim

   

  Ja, over de uitvoering wellicht. Maar ook over het besluit de overeenkomst te ontbinden?

  reageer
 • Sjoerd

   

  Dit is nu hetgeen mensen een afkeer geeft van de politiek. Door dergelijke onzinnige vragen te stellen. SP kom met ideeën i.p.v dergelijke stomme politiek.

  reageer
 • simpel

   

  De Gemeenteraad heeft het mandaat voor de plannen van de Deel aan het College gegeven. Het College mocht daarom besluiten te stoppen met deze projectontwikkelaar.

  reageer
 • bergerac

   

  Waarom op eens die haast van de SP? Volgens mij moet men nu eerst maar eens afwachten wat de wethouder in gedachten heeft. Heeft de SP echt niets beters te doen?

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Waarom beschouwen politieke partijen het toch als hun hoofdtaak om domme vragen te stellen. Luister liever. Wat kan er op tegen zijn om inbreng van bewoners te vragen. Of moet het een SP-feestje worden.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert