Reorganisatie Blokker: Gevolgen Flevoland nog onduidelijk

FLEVOLAND
Het is nog onduidelijk wat de aangekondigde reorganisatie bij Blokker voor de werknemers van Flevolandse vestigingen betekent.

De winkelketen meldde maandagavond ongeveer 440 banen te zullen schappen. De banen verdwijnen in 250 eigen winkels. De Blokker-vestigingen in Lelystad, Urk, Emmeloord en de vijf in Almere behoren allemaal tot de eigen winkels.

De vestiging in Dronten is een zogenoemde franchise-vestiging en zou dus buiten de reorganisatie vallen. Volgens Blokker moeten er mensen uit, omdat consumenten minder in de winkels van de keten besteden. De winkelketen wil ook meer flexibele werktijden invoeren voor het personeel.

reacties (5)

 • jade

   

  Tja, parkeergeld is al duurder dan de verzendkosten. Bestel tegenwoordig wel op internet.

  reageer
 • Karin

   

  ze jagen de klanten zelf weg uit de winkels, had ook iets nodig, werd volgens de verkoper niet meer geleverd, dus op internet besteld, volgende dag in huis......hoezo ligt het aan internet??..ze doen het zelf :( ps. was dan wel niet bij Blokker, maar gelijkwaardige winkel)

  reageer
 • .\/\/.

   

  Vorige week was ik in een Blokker-winkel, had in een vitrine gevonden wat ik zocht, maar geen personeel om het me te geven, en een lange rij voor de kassa. Dus klikkerdeklik besteld op internet. Geen parkeergeld, geen ergernis.

  reageer
 • lely

   

  succes....

  reageer
 • deb

   

  sterkte voor het winkel personeel..

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert