Roep om inloopspreekuur Werkbedrijf in NOP

NOORDOOSTPOLDER
Het UWV gaat onderzoeken of het mogelijk is een inloopspreekuur van Het Werkbedrijf te houden in Noordoostpolder. Tijdens een presentatie maandagavond werd daar door verschillende politieke partijen om gevraagd.

Werkzoekenden in de Noordoostpolder moeten sinds twee maanden naar Het Werkbedrijf in Almere. De vestigingen in Emmeloord en Lelystad zijn gesloten door bezuinigingen.

Wanneer je verplicht wordt om je te melden bij Het Werkbedrijf, krijg je de reiskosten vergoed, maar dat geldt niet voor het inloopspreekuur. Het UWV gaat nu bekijken om hoeveel mensen het gaat in Noordoostpolder en of het loont om daar een maandelijks spreekuur te houden.

reacties (8)

 • Jammer de Noordoostpolder is Groningen voor Almere ?

   

  Het wordt tijd dat de Noordoostpolder in beeld komt! Er was eens een pioneers polder die het eerste droog lag. O ja ,dat was de Noordoostpolder . Bizar om anno 2015 weer opnieuw te pionieren . Werk bemiddeling is hiervan het voorbeeld etc.etc.

  reageer
 • sjon

   

  We willen meer mensen aan het werk/ Asscher en Rutte. Maar om dat te bereiken breken wij alle voorzieningen die daarop gericht zijn wel eerst af. Dan kunnen we daarna deze weer opnieuw opzetten en dus hebben wij daar weer dezelfde mensen voor nodig. Dat noemen zij mensen aan een baan helpen. Lachwekkend, maar dat is de politiek al jaren...

  reageer
 • ger

   

  en.dat alles.onder de.grote.noemer #bezuinigingen we bezuinigen ons helemaal kapot

  reageer
 • Jos '56

   

  Het is toch te zot voor woorden dat hoofdstad Lelystad geen UWV vestiging heeft :-((

  reageer
 • Frank

   

  een grote bende dus !

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • whoknows

   

  Idd en Flevoland bestaat uit Groot ALmere, de rest tja daar wonen geen mensen. Dus hoef je daar ook geen rekening mee houden. Maar probeer maar eens met het OV vanuit de dorpen van de NOP naar Almere te gaan, een dagtaak. En oh wee de UWV medewerkers naar een andere etage moeten om hun kopje koffie te halen, dat is in hun ogen het uiteinde van de wereld

  reageer
 • Jan

   

  Ze zouden UWV moeten verplichten om inloop spreekuur te houden in de NOP

  reageer
 • tijn

   

  slechte bezuinigingen heel erg slecht

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert