Fietsenspecialist blijft in gevecht met gemeente

DRONTEN
Fietsenspecialist Cees Beers blijft maar procederen tegen de gemeente Dronten. Deze keer vecht hij de vergunning van een concurrent bij de bestuursrechter aan.

De gemeente wil geen detailhandel toestaan op het bedrijventerrein Business Zone Delta waar Beers gevestigd is. Maar de ondernemer zegt dat een andere fietsenwinkel op hetzelfde terrein gewoon spullen aan particulieren verkoopt. Hij wil dat de gemeente hier tegen optreedt.

Het is niet voor het eerst dat de ondernemer en de gemeente een geschil hebben. In februari 2013 wilde de fietsenspecialist een winkelbestemming krijgen, zodat zijn kinderen zijn bedrijf konden overnemen. Die zaak verloor hij. In februari vorig jaar raakte de Drontenaar opnieuw in een rechtszaak verwikkeld. Hij had namelijk geen vergunning voor zijn inpandige woning.

reacties (4)

 • m.s

   

  geen detailhandel op busines zone delta. wat doet de Gamma, Profile tirecentre enz daar dan ?

  reageer
 • De Luis

   

  zo Kees D. Jij weet blijkbaar hoe de vork aan de steel zit. Wel heel gemakkelijk om op voorhand de fout bij een ambtenaar te leggen. De heer Beers handelde blijkbaar volgens de geldende wet - en regelgeving.

  reageer
 • Henk Akster

   

  "De Luis" bent u misschien de burgemeester van Dronten?

 • Jeroen

   

  Laat Dhr. Beers eerst eens de door hem financieel gedupeerde mensen fatsoenlijk behandelen en zorgen dat hij zijn eigen zaakjes op orde heeft voordat hij wat gaat roepen.

  reageer
 • kees d.

   

  Wordt het niet eens tijd dat de gemeente Dronten een ambtenaar in dienst neemt die wel weet hoe het vergunningen stelsel in elkaar steekt? Dit geknoei gaat ten kosten van de burgers.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert