Zorggroep gaat cliënten helpen met contract thuishulp

NOORDOOSTPOLDER
Een speciaal team van Zorggroep Oude en Nieuwe Land in Noordoostpolder gaat zich de komende drie weken inzetten om het werk voor hun thuishulpen te behouden.

Het team gaat actief cliënten benaderen die gebruikmaken van huishoudelijke hulp. Zij moeten zelf een contract met hun thuishulp afsluiten. Doen ze dat niet voor 1 maart, dan bestaat de kans dat het personeel niet aan genoeg uren kan komen.

De Zorggroep is bang dat mensen het aantal uren huishoudelijke hulp gaan terugschroeven door de kosten. Daarom gaat het team ook mensen helpen die de eigen bijdrage niet kunnen betalen. Zij kunnen in aanmerking komen voor een compensatieregeling.

reacties (4)

 • sjon

   

  Men heeft overal een manager voor, maar toch wordt het uitbesteed aan bureau,s die zich een hoedje lachen. Waarom nog een directie als men alles uitbesteed? Ontsla dan eerst maar alle managers en directie.

  reageer
 • henk

   

  Gelukkig zijn er 18 maart verkiezingen ... Want voor dit beleid is de VVD en de PvdA verantwoordelijk . En D66 Christen unie en SGP medeverantwoordelijk .

  reageer
 • Barbara

   

  En dan nu de volgende fase...Een bemiddelingsbureau wordt ingezet, om deze sociale ineenstorting weer vlot te trekken? Als het niet zo intriest was zou je je een pukkel lachen..

  reageer
 • Wie kun je nog vertrouwen??

   

  Worden we allemaal niet in het ooitje genomen? De nu Boventallige medewerkers worden nu begeleidt door een adviesbureau ,kassa voor dat bedrijf! Terwijl deze uitgaven anders gebruikt kunnen worden! Nu vindt gelijktijdig een Reorganisatie........plaats.... Voor een fiks bedrag wordt nu een nieuwe Zonl in gereorganiseerd. ///Ook dit sanerings bureau mag zich gelukkig prijzen,voor enkele tonnen mag men de klus klaren./// Wie heeft het nakijken de medewerker, die wordt met een kluitje weg gestuurd!!! Pijnlijk is dat de bureaus met het geld er vandoor gaan. Er vinden nu op verschillende niveaus ontslagen plaats buiten de thuishulpmedewerkers om.Vervolgens mag men haast gratis het werk gaan doen via een bemiddelingbureau. Waar is het moraal???Het is zeker nu wachten op de volgende ontslag ronden??

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert